Från startup till branschledande

Tidigt på min bana som företagscoach och företagsutvecklare hjälpte jag många startups som kört fast. Jag hjälpte företag att växa och bli en attraktiv arbetsplats genom att hjälpa dem att förbättra sin produktionsprocess, anställa rätt medarbetare och skapa en mer positiv arbetsmiljö. Min hjälp gjorde att de kunde förbättra sin produkt och bli mer framgångsrika, vilket i sin tur gjorde företagen mer attraktiva för potentiella medarbetare. Detta gjorde ofta att de kunde expandera sin verksamhet och bli ett mer framgångsrikt företag.

Om du är en småföretagare som kämpar för att hålla ditt företag flytande, ta mod till dig – det är möjligt att vända utvecklingen. Detta var verkligen fallet för ett litet företag som jag hjälpte.

När jag först träffade ägarna till det Ingenjörshuset, hade de just haft en rad otursförföljda månader. De hade börjat som ett Kickstarter-projekt, men produktionsproblem och personalomsättning hade gjort att de inte kunde fortsätta. Som ett resultat av detta kämpade de för att hålla jämna steg med efterfrågan och deras affärsverksamhet var snabbt på väg nedåt.

Jag satte mig ner med ägarna och vi pratade om vad de kunde göra för att vända utvecklingen. Vi tog fram en plan för att förbättra deras produktionsprocess, anställa rätt personal och skapa en mer positiv arbetsmiljö.

Tack vare våra insatser har företaget vänt upp och ner på banan och är nu ett välmående företag. De har förbättrat sin produkt och blivit mer framgångsrika, vilket i sin tur har gjort dem mer attraktiva för potentiella anställda. Detta har gjort det möjligt för dem att expandera och bli ett företag att räkna med även i framtiden.

Om du kämpar för att hålla ditt lilla företag flytande, ge inte upp – det finns alltid ett sätt att vända utvecklingen. Med rätt hjälp kan du få ditt företag tillbaka på rätt spår och nå framgång.