ledarkonferens med klienter

En avkopplande helg i ledarskapets tecken

Den gångna helgen var underbar! Jag organiserade ett ledarskapsevenemang för en grupp företagare och övningarna gick mycket bra. Men det bästa var att koppla av tillsammans efteråt i bubbelpoolen. Vi hade fantastiska samtal och lärde oss mycket om varandra. Ibland krävs det inte mycket mer än ett spabad för att föra oss närmare varandra.

I helgen anordnade jag en ledarskapshelg för några nyfikna och spännande företagare. Vi gjorde olika övningar och det gavs även möjlighet till nätverkande. Många affärer gjordes men den bästa delen var utan tvekan när vi alla tog oss in i spabadet efteråt.

Atmosfären i bubbelpoolen var mycket avslappnad och det kändes som ett bra sätt att varva ner efter vår intensiva dag med aktiviteter. Vi pratade om affärer, livet, familjen och allt annat som kom upp. Det var fantastiskt hur lätt det var för oss att öppna oss och lära känna varandra bättre. Samtalen var så meningsfulla och insiktsfulla!

En lärorik helg – för mig och deltagarna

På det hela taget var den här helgen precis vad jag ville ha – en chans för alla inblandade att lära sig något nytt samtidigt som de tog sig tid att ha roligt och knyta band med andra. Det som gjorde den här upplevelsen ännu mer minnesvärd var att vi hade ett spabad där – utan den hade det inte alls gått lika bra! Ibland är det de små sakerna som gör hela skillnaden.

Utöver att bada pratade vi om ledarskap och vad som krävs för en inkluderande organisation. Jag lärde mig själv mycket från de spännande företagen som var på plats och känner mig nu väldigt laddad för att investera mina kunskaper i bolagen jag är verksam i.

ett spabad i det fria

Det var verkligen en helg att minnas – tack vare spabadet

Vad kan vi lära oss av det här? Man får inte underskatta kraften i ett spabad! Oavsett om du vill koppla av eller komma närmare andra, kommer du garanterat att få fantastiska resultat om du lägger till ett bubbelbad i dina planer. Tveka inte – hoppa in och se vad som händer! Det kan vara det bästa beslutet du någonsin har fattat. Jag ska nog minsann köpa ett nytt spabad inom kort.

Vill du ha hjälp med företagscoaching?

Kontakta mig och låt oss komma igång! Jag är här för att hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå. Med min erfarenhet, kunskap och ledarstrategi – kommer vi att se till att dina ledarskapsevenemang blir oförglömliga. Beskriv ditt nuläge, så blickar vi sedan framåt och inleder en resa tillsammans. Målet sätter vi tillsammans och sedan krokar vi arm hela vägen fram. Kom ihåg att resan ibland är själva målet och insikterna vi får på vägen dit kan vara nog så värdefulla som det vi uppnår.

Jag har hjälpt otaliga bolag och står till ditt förfogande. Vi hörs väl? 🙂